Наталија Јовановиќ

Наталија Јовановиќ е родена 1981 година во Куманово. Дипломира на Катедрата по англиски јазик и книжевност на Факултетот „Блаже Конески“ во Скопје. Во моментот е на постдипломски студии по англиска книжевност. Работи како професор и преведувач.

Display # 
Title Created Date Hits
INTERMEDIA BOOKS: PROSPERO'S PALIMPSEST 23 April 2013 11423