Љубица Спасковска

Љубица Спасковска (1981) Дипломирала на Филолошкиот факултет во Скопје, на Катедрата за општа и компаративна книжевност со француски јазик како студии по Б. Два пати била стипендист на Фондацијата Сорос: на британскиот приватен колеџ King Edward’s School (1998/1999) како и на престижниот американски универзитет Duke (2002/2003).

Display # 
Title Created Date Hits
КРИКОТ НА ЦРНИОТ СВЕТ 23 April 2013 11807
ПОД БРАНОВИТЕ НА ОКЕАНОТ НА СОВЕСТА 23 April 2013 10401
ВЕКОВИ НА ПОЛОША РУДА 23 April 2013 9051