Филипо Томазо Маринети

биографијата не е достапна

Display # 
Title Created Date Hits
МАНИФЕСТ НА СИНТЕТИЧКИОТ ТЕАТАР 23 April 2013 8378
ТЕАТАР НА ИЗНЕНАДУВАЊЕТО 23 April 2013 7836
AGAINST AMORE AND PARLIAMENTARISM 23 April 2013 10117
MANIFESTO OF FUTURIST COOKING 23 April 2013 9523