Волф Дитер Штемпел

Прикажи # 
Наслов Created Date Посети
ЗАБЕЛЕШКИ ЗА КОМУНИКАЦИЈАТА ВО СЕКОЈДНЕВНИОТ РАЗГОВОР 23 Април 2013 16277