Ана Костовска

Ана Костовска (1982) Дипломирала на Катедрата за Општа и компаративна книжевност на Филолшкиот факултет „Блаже Конески“, Скопје. Учество на повеќе интернационални студентски семинари. Преведува од англиски и француски. Работи во Издавачкиот Центар ТРИ,Скопје.

Прикажи # 
Наслов Created Date Посети
ГЛАСОТ КАКО ПОТВРДА НА ПОСТОЕЊЕТО 23 Април 2013 16020