КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
МОДЕРНА ХЕРМЕНЕВТИКА-ВОВЕДЕН ПРЕГЛЕД Напишано од Џоел Вајнсхајмер 20450
АРТИКУЛАЦИЈА И РАЗБИРАЊЕ: ПРАГМАТИЧКАТА БЛИСКОСТ МЕЃУ РЕТОРИКАТА И ХЕРМЕНЕВТИКАТА Напишано од Стивен Мају 20225
ТРИ ДИМЕНЗИИ НА ХЕРМЕНЕВТИКАТА Напишано од Едвард Д. Хирш 17098