ИНТЕРТЕКСТУАЛНОСТ

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
МОДЕЛОТ НА МОДЕРНИСТИЧКАТА ИНТЕРТЕКСТУАЛНОСТ Напишано од Марија Ѓорѓиева 12125
РЕЧТА, ДИЈАЛОГОТ И РОМАНОТ Напишано од Јулија Крстева 14375
ПОЛЕМИЧКАТА ЦИТАТНОСТ КАКО ИНТЕРТЕКСТУАЛЕН ФЕНОМЕН: КИШ VS. БОРХЕС Напишано од Тодорче Тасевски 15208