ИНТЕРТЕКСТУАЛНОСТ

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ИНТЕРТЕКСТУАЛНИ АСПЕКТИ ВО ЛИРСКАТА ПЕСНА ЗИМСКА ВЕЧЕР ОД ГЕОРГ ТРАКЛ Напишано од Маријанa Ѓорѓиева 17219
ФАН НОЛИ ВО ДИЈАЛОГ СО БИБЛИЈАТА Напишано од Мирлинда Крифца 18035