ТЕОРИСКИ ДИСКУРСИ

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ИСКАЖУВАЊАТА И ПОЛОВИТЕ РАЗЛИКИ ВО СОВРЕМЕНАТА ФЕМИНИСТИЧКА ТЕОРИЈА Напишано од Роси Браидоти 14462
ЕДИП БЕЗ КОМПЛЕКСИ Напишано од Жан-Пјер Вернан 17753