КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ИДЕНТИТЕТИТЕ НА ТОЛКУВАЊЕТО Напишано од Ката Ќулавкова 16419
ИНТЕРАКЦИЈАТА НА ИНТЕНЦИИТЕ Напишано од Марија Ѓорѓиева 18104
ЕКФРАЗИСОТ КАКО ХЕРМЕНЕВТИЧКИ ФЕНОМЕН ВО АНТИЧКАТА КНИЖЕВНОСТ Напишано од Владимир Мартиновски 14163
ЗА ЕДНА ХЕРМЕНЕВТИКА НА ЗДОДЕВНОСТА Напишано од Филип Дарос 15631