КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ГЛАСОТ КАКО ПОТВРДА НА ПОСТОЕЊЕТО Напишано од Ана Костовска 6806
ХEРМЕНЕВТИКА НА КНИЖЕВНИТЕ ИДЕНТИТЕТИ Напишано од Ката Ќулавкова 6707
КРИКОТ НА ЦРНИОТ СВЕТ Напишано од Љубица Спасковска 6174
ПРАЗНИНИТЕ И ОТСУТНАТА СМИСЛА ВО РОМАНОТ ТЕРАСА ВО РИМ ОД ПАСКАЛ КИЊАР Напишано од Ацо Пероски 5330