КОМПАРАТИВНИ ПОЕТИКИ

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
СОНОТ, ИЛИ ОД ДРУГАТА СТРАНА НА РЕАЛНОТО Напишано од Јасмина Мојсиева - Гушева 20628
ТАНЦОТ НА ЕРОС И ТАНАТОС ВО МАКЕДОНСКАТА ПОЕЗИЈА Напишано од Славица Гаџова 19435