КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ГРОТЕСКАТА ВО ТВОРЕШТВОТО НА ЕРМИС ЛАФАЗАНОВСКИ Напишано од Марија Проскурнина 5338
СТРАНЕЦОТ ВО ТЕАТАРОТ НА БЕРНАР - МАРИ КОЛТЕС Напишано од Деспина Ангеловска 5695
ИГРАЈЌИ ЖИВОТ НИЗ УМЕТНОСТА Напишано од Јасминка Марковска 8512