КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ИНТЕРПРЕТАТИВНИ РЕСТРИКЦИИ Напишано од Марија Ѓорѓиева 6859
ДРУГОСТА НА ТЕЛОТО ВО РОМАНОТ ТЕЛО ОД ХАНИФ КУРЕЈШИ Напишано од Марина Мијаковска 6800
РОМАНОТ АЛИ И НИНО НА КУРБАН САИД - ПРИКАЗ НА ЉУБОВТА МЕЃУ ИСТОКОТ И ЗАПАДОТ И СПОЈ НА РАЗЛИЧНОСТА Напишано од Ана Вељаноска 6762
ПОД БРАНОВИТЕ НА ОКЕАНОТ НА СОВЕСТА Напишано од Љубица Спасковска 6085