ТЕОРИСКИ ДИСКУРСИ

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ДЕМОНСКАТА СТРАНА НА ПРИКАЗНАТА ЗА КРЕАТИВНОСТА Напишано од Јасмина Мојсиева - Гушева 11190
КАПИТАЛИСТИЧКИОТ НАРАТИВЕН СИСТЕМ КАКО ПОДАТОЦИ ТЕКСТОВИ Напишано од Сенка Анастасова 12513