КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
СООЧУВАЊЕ СО КУЛТУРАТА Напишано од Мерсиха Исмајлоска 12527
ОКСИДЕНТАЛНАТА АЛИСА Напишано од Ненси Армстронг 14742
РУСКИОТ СЛОЈ ВО РОМАНОТ НИШАН ОД БЛАЖЕ МИНЕВСКИ Напишано од Марија Проскурнина 10905
КОЛЕКТИВНАТА МЕМОРИЈА И ДЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ПОИМОТ ВРЕМЕ Напишано од Валентина Петрушева 10701