КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
СООЧУВАЊЕ СО КУЛТУРАТА Напишано од Мерсиха Исмајлоска 13868
ОКСИДЕНТАЛНАТА АЛИСА Напишано од Ненси Армстронг 16034
РУСКИОТ СЛОЈ ВО РОМАНОТ НИШАН ОД БЛАЖЕ МИНЕВСКИ Напишано од Марија Проскурнина 12067
КОЛЕКТИВНАТА МЕМОРИЈА И ДЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ПОИМОТ ВРЕМЕ Напишано од Валентина Петрушева 11812