ХИБРИД

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
МАНИФЕСТ НА ФУТУРИСТИЧКАТА ЖЕНА Напишано од Валентин де Сен-Пуен 5210
МАНИФЕСТ НА СИНТЕТИЧКИОТ ТЕАТАР Напишано од Филипо Томазо Маринети 4135
ТЕАТАР НА ИЗНЕНАДУВАЊЕТО Напишано од Филипо Томазо Маринети 4102
ПРОТИВ ЉУБОВТА И ПАРЛАМЕНТАРИЗМОТ Напишано од Филипо Томазо Маринети 5010