КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
НАРАЦИЈАТА И ЕТИЧКИОТ РЕЛАТИВИЗАМ ВО РОМАНОТ ЧИТАЧОТ ОД БЕРНХАРД ШЛИНК Напишано од Славица Гаџова 11856
ПОЕТИКА НА НЕИСКАЖЛИВОТО Напишано од Елисавета Поповска 11477
УРБАНИОТ ПЕЈЗАЖ ВО МАКЕДОНСКАТА КНИЖЕВНОСТ Напишано од Соња Стојменска - Елзесер 10880
РОДОВИОТ ИДЕНТИТЕТ ВО МОДЕРНИЗМОТ И ПОСТМОДЕРНИЗМОТ Напишано од Јасмина Мојсиева - Гушева 14289