КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
НАРАЦИЈАТА И ЕТИЧКИОТ РЕЛАТИВИЗАМ ВО РОМАНОТ ЧИТАЧОТ ОД БЕРНХАРД ШЛИНК Напишано од Славица Гаџова 12546
ПОЕТИКА НА НЕИСКАЖЛИВОТО Напишано од Елисавета Поповска 12111
УРБАНИОТ ПЕЈЗАЖ ВО МАКЕДОНСКАТА КНИЖЕВНОСТ Напишано од Соња Стојменска - Елзесер 11492
РОДОВИОТ ИДЕНТИТЕТ ВО МОДЕРНИЗМОТ И ПОСТМОДЕРНИЗМОТ Напишано од Јасмина Мојсиева - Гушева 15094