КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ОДИСЕЕВАТА ПРЕТСТАВА ЗА СВЕТОТ Напишано од Ратко Дуев 14497
БИБЛИСКИТЕ МОТИВИ ВО МАКЕДОНСКАТА КНИЖЕВНОСТ Напишано од Софија Грандаковска 14734
ДИЈАЛОГ ВО ТИШИНА Напишано од Катерина Миленова 13821
САМОУБИСТВОТО НА АВТОРОТ И НЕГОВАТА РЕИНКАРНАЦИЈА ВО ЧИТАТЕЛ Напишано од Андреа Вајлд 12602