КОМПАРАТИВНИ ПОЕТИКИ

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
СЕКОГАШ ВРАЌАЈЌИ СЕ ДОМА Напишано од Ана Стојаноска 17633
ОД МАКЕДОНСКИТЕ РЕЛАЦИИ СО АВТЕНТИЧНИТЕ ВРЕДНОСТИ НА ФРАНКОФОНСКА АФРИКА Напишано од Лилјана Тодорова 14283
СОВРЕМЕНАТА МАКЕДОНСКА ПОЕЗИЈА ВО ДИЈАЛОГ СО АНГЛО-АМЕРИКАНСКИТЕ МОДЕРНИ ПОЕТИ Напишано од Лидија Капушевска-Дракулевска 17212