КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ПРОБЛЕМОТ НА ИДЕНТИТЕТОТ ВО ТВОРЕШТВОТО НА ДУБРАВКА УГРЕШИЌ Напишано од Наташа Атанасова 5980
ТОЛКУВАЊЕТО МЕЃУ ЗАВЕДУВАЊЕТО И ПОСЕДУВАЊЕТО Напишано од Марија Ѓорѓиева 7219
ВАМПИРИТЕ И НИВНИТЕ МЕТАФОРИ ВО БАЛКАНСКИТЕ ПРОСТОРИ Напишано од Јасмина Мојсиева - Гушева 6871
ИГРАТА НА СЛЕПИЛОТО И НА ПРОНИКНУВАЊЕТО Напишано од Славица Гаџова 5302