КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ПРОБЛЕМОТ НА ИДЕНТИТЕТОТ ВО ТВОРЕШТВОТО НА ДУБРАВКА УГРЕШИЌ Напишано од Наташа Атанасова 11878
ТОЛКУВАЊЕТО МЕЃУ ЗАВЕДУВАЊЕТО И ПОСЕДУВАЊЕТО Напишано од Марија Ѓорѓиева 14998
ВАМПИРИТЕ И НИВНИТЕ МЕТАФОРИ ВО БАЛКАНСКИТЕ ПРОСТОРИ Напишано од Јасмина Мојсиева - Гушева 13868
ИГРАТА НА СЛЕПИЛОТО И НА ПРОНИКНУВАЊЕТО Напишано од Славица Гаџова 11129