КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ОСМОТО СВЕТСКО ЧУДО ОД ЈОРДАН ПЛЕВНЕШ Напишано од Марија Проскурнина 11595
МИТОТ ЗА ЖЕНСКАТА ПРИРОДА ОЛИЦЕТВОРЕН ВО МИСТИЧНОТО И ВО ЗАГАДОЧНОТО НА ФАНТAСТИЧНИОТ РАСКАЗ Напишано од Ана Вељаноска 13803
ДОН КИХОТ: НАСЛЕДСТВОТО ОД ПРВИОТ МОДЕРЕН РОМАН Напишано од Хосе Марија Пас Гаго 17245
ОМАЖ ЗА КОЛЕ ЧАШУЛЕ (1921-2009) Напишано од Лидија Капушевска-Дракулевска 14246