КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ТИМОС ИЛИ ЛОГОС: КРИТИЧКИОТ СКАЛПЕЛ НА ЛИБЕРАЛНАТА СВЕСТ И ЕТНОКРАТСКАТА ИДЕОЛОГИЈА НА ВАРВАРОГЕНИОТ Напишано од Ангелина Бановиќ Марковска 6500
СЕКСУАЛНОСТА ПОМЕЃУ СТЕРЕОТИПИТЕ И СУБВЕРЗИВНОСТА Напишано од Марина Мијаковска 6857
ЕКС-ЦЕНТРИЗАМ И АПОКРИФНОСТ ВО РОМАНОТ АЛИЈАС ГРЕЈС ОД МАРГАРЕТ АТВУД Напишано од Марица Алексовска 6406
НЕВДОМЕНОСТА ВО ПРОЦЕС Напишано од Кристина Димовска 6385