ХИБРИД

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
„ПОЕТИЧКИОТ СЕНЗУАЛИСТ“ - ЈАН ШИМОНОВИЧ ВО ПРЕПЕВИТЕ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК Напишано од Звонко Танески 5359
ОМАЖ ЗА САНГВИНЕТИ Напишано од Анастасија Ѓурчинова 5964