ИНТЕРТЕКСТУАЛНОСТ

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
МОДЕЛОТ НА МОДЕРНИСТИЧКАТА ИНТЕРТЕКСТУАЛНОСТ Напишано од Марија Ѓорѓиева 13408
РЕЧТА, ДИЈАЛОГОТ И РОМАНОТ Напишано од Јулија Крстева 15783
ПОЛЕМИЧКАТА ЦИТАТНОСТ КАКО ИНТЕРТЕКСТУАЛЕН ФЕНОМЕН: КИШ VS. БОРХЕС Напишано од Тодорче Тасевски 16902