КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ИДЕНТИТЕТИТЕ НА ТОЛКУВАЊЕТО Напишано од Ката Ќулавкова 20826
ИНТЕРАКЦИЈАТА НА ИНТЕНЦИИТЕ Напишано од Марија Ѓорѓиева 22637
ЕКФРАЗИСОТ КАКО ХЕРМЕНЕВТИЧКИ ФЕНОМЕН ВО АНТИЧКАТА КНИЖЕВНОСТ Напишано од Владимир Мартиновски 18167
ЗА ЕДНА ХЕРМЕНЕВТИКА НА ЗДОДЕВНОСТА Напишано од Филип Дарос 20073