КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
СООЧУВАЊЕ СО КУЛТУРАТА Напишано од Мерсиха Исмајлоска 12705
ОКСИДЕНТАЛНАТА АЛИСА Напишано од Ненси Армстронг 14900
РУСКИОТ СЛОЈ ВО РОМАНОТ НИШАН ОД БЛАЖЕ МИНЕВСКИ Напишано од Марија Проскурнина 11035
КОЛЕКТИВНАТА МЕМОРИЈА И ДЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ПОИМОТ ВРЕМЕ Напишано од Валентина Петрушева 10824