ХИБРИД

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
МАНИФЕСТ НА ФУТУРИСТИЧКАТА ЖЕНА Напишано од Валентин де Сен-Пуен 13442
МАНИФЕСТ НА СИНТЕТИЧКИОТ ТЕАТАР Напишано од Филипо Томазо Маринети 11746
ТЕАТАР НА ИЗНЕНАДУВАЊЕТО Напишано од Филипо Томазо Маринети 10880
ПРОТИВ ЉУБОВТА И ПАРЛАМЕНТАРИЗМОТ Напишано од Филипо Томазо Маринети 14197