КНИЖЕВНА ХЕРМЕНЕВТИКА

Прикажи # 
Наслов Автор Посети
ТИМОС ИЛИ ЛОГОС: КРИТИЧКИОТ СКАЛПЕЛ НА ЛИБЕРАЛНАТА СВЕСТ И ЕТНОКРАТСКАТА ИДЕОЛОГИЈА НА ВАРВАРОГЕНИОТ Напишано од Ангелина Бановиќ Марковска 13174
СЕКСУАЛНОСТА ПОМЕЃУ СТЕРЕОТИПИТЕ И СУБВЕРЗИВНОСТА Напишано од Марина Мијаковска 15802
ЕКС-ЦЕНТРИЗАМ И АПОКРИФНОСТ ВО РОМАНОТ АЛИЈАС ГРЕЈС ОД МАРГАРЕТ АТВУД Напишано од Марица Алексовска 14427
НЕВДОМЕНОСТА ВО ПРОЦЕС Напишано од Кристина Димовска 14297